Täsmäisku

30.08.2014 20:03

Edellisenä iltana Janne soittelee ja ehdottaa lyhyttä täsmä iskua seuraavalle päivälle. Nopeasti lyömme suunnitelman lukkoon ja alkaa alueen tarkempi tarkastelu kartoista.
Aamupäivällä saavumme rampille, nopeasti venho vesille ja alkaa pitkä siirtymä navakassa kelissä. Muutamien isojen selkien ylityksen jälkeen saavumme kohdealueelle ja alamme kalastamaan oletettua ottipaikkaa. Heitto toisensa jälkeen antaa muutamia nelosen kaloja erityyppisillä uistimilla ja punertavaa piti olla pinnassa. Ja taas matka jatkuu seuraavalle pysäkille.
Pikaiseen tahtiin taas nelosen kalaa muutamia ja yhden ison möyräytys jerkin perässä. Päivän lyhykäisyyden takia, pienellä kiireellä vielä yhdelle kohdealueelle katsomaan kalojen aktiivisuuden tilanne, no sieltä ei ottihalukkuutta löytynyt ja alkoi kovenneessa kelissä matka kohti ramppia.
Hieno ja opettavainen reissu, vaikka matkoihin autolla ja veneellä meni melkein yhtäkauan kuin itse kalastus kesti. Alueella selvästi potentiaalia ja nyt pitää alkaa miettimään miten saamme sen niin sanotun koodin murrettua.


Pikkis ja Janne