SnackBaits vertsun koeuittoa

15.08.2015 21:13

Saimme tehtyä pari vertsu protoa valmiiksi päivällä ja soitto kaverille josko seuraavana aamuna tehtäisiin pikku reissu vesille.

Aamulla auringon jo noustessa olimme vesillä ja alkoi kaiun ruudun tuijottelu josko joku isompi kaari piirtyisi näytölle. Alku tuntui haastavalta kun ei isompia kaaria tuntunut löytyvän. Vedimme hetken aikaa vaappua ja kumia perässämme. Uistellessa yksi reilu kakkosen hauki kelpuutti kaverini kumin. Aikamme etsittyämme näytölle alkaa piirtymään pienempi kaari ja päätämme tiputtaa vertsumme, saman tien kaverini vapa taipuu kuhan iskun voimasta. Nopeasti kuha nousee pintaan ja sen ollessa mitallinen n. 1,5kg otamme sen ruokakalaksi mukaan.

Taas tulee pitkäaika etsittyä isompaa kaarta. Kaiun näytölle alkaa piirtymään hiukan isompi kaaren alku, nopeasti pakki päälle ja tiputamme vertsumme. Vapani taipuu kuhan iskusta ja vastaristani. Kuha tekee pari pyrähdystä pohjaa kohti, olikohan jarru liian löysällä? Saame kuhan nopeasti haaviin ja irrotamme vertsun  kuhan ollessa haavissa joka on vedessä. Nopeat kuvat, punnaus ja kuha (+5kg) takaisin vapauteen.

Kuha nousi SnackBaits vertsun protolla joka pääsi ensimmäistä kertaa samalla tositoimiin.

Löysimme vielä kaksi isompaa kaarta mutta eivät olleet kuhat yhteistyöhaluisia.

Pikkis